Weet je wat jou verder kan helpen?

Het is iets waar ik voor sta, wat ik belangrijk vind en wat ik anderen graag wil leren!

En of het nu gaat om zelfregie in je loopbaan of je leven.....

Het hebben van zelfregie (autonomie) is een basisvoorwaarde.

Het gaat over zelf kiezen, zelf beslissingen nemen vol zelfvertrouwen en met een glimlach!

 Als loopbaan en levenscoach heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van hoe je de chaos uit je hoofd krijgt en weer zelf de regie kunt krijgen. Ik zie hoe mensen daardoor weer groeien en zelfvertrouwen krijgen. En dat ze toekomst perspectief kunnen zien!

Die eeuwige strijd van moeten ken ik uiteraard zelf ook. En ik weet hoe hardnekkig die kan zijn!

Het effect van die strijd kan je merken in je leven (financieel, sociale contacten, je gezondheid en je welzijn) maar ook in je werk!

Juist daarom bied ik trainingen en coaching aan om hier mee aan de slag te gaan.

Het is soms zo lastig om dat stukje ruimte voor jezelf te krijgen, omdat er zoveel dingen je aandacht vragen. En hoe ga je dan anderen vertellen dat je voor jezelf tijd wilt. "ben ik dan niet egoïstisch" is een van de meest gestelde vraag hierbij.

Overtuigd zijn van het feit dat jij, met al jouw talenten en kwaliteiten echt ruimte voor jezelf mag hebben en dat je dan niet egoïstisch bent, anderen niet kwetst en je echt wel aardig wordt gevonden.

Ik wil je graag helpen bij het leren van vaardigheden zodat je en rust in je hoofd krijgt, ruimte voor jezelf krijgt in je leven en/of loopbaan. En ook goed voor de ander kan zijn, maar dan wel op een gezonde manier!

 

 

 

Erkend NOLOC loopbaanprofessional, gecertificeerd (post HBO) lifecoach, geregistreerd trainer.